Workshop “Vedische Favorieten”

Woensdag 4 oktober in Utrecht

DSC04254

Een heerlijke en zeer praktische workshop, ook super leuk om  samen met zoon of dochter te doen. En de beste kookworkshop op Dierendag!
We maken een feestelijk buffet van Heerlijke, Gezonde, Vegetarische gerechten van Vedische Topkwaliteit die allemaal SNEL en GOEDKOOP zijn!

Van 17:30 – ongeveer 21:30 u. Gratis parkeren

De Vedische Keuken is op zoveel manieren bijzonder. Vedisch eten is duurzaam, omdat vegetarisch eten het beste is wat je persoonlijk kunt doen voor het milieu. En voor de dieren, en niet te vergeten voor je eigen gezondheid. Want Vedisch eten is door het gebruik van al die kruiden en specerijen ook supergezond, dat is bewezen en dat merk je meteen. En bovenal is Vedisch eten ook ont-zet-tend lekker, elke dag feest!
Maar Vedisch eten is ook nog eens super GOEDKOOP! Zo’n verrukkelijke maaltijd kost bijna niets…. Biologisch eten komt zo binnen ieders bereik, en deze keuken is de vriend van iedereen met een klein budget….
In deze workshop kiezen we ook nog voor fantastische gerechten die heel SNEL klaar zijn!

We werken zo mogelijk uitsluitend met biologische producten.

Datum

Woensdag 4 oktober van half zes tot ongeveer half 10

Adres

Deze workshop wordt gegeven in “De Wilg”
Mecklenburglaan 3
3581 NV Utrecht
Gratis parkeren op het terrein van “De Wilg”

Kosten

€ 69,- p.p. inclusief uitgebreid feestelijk buffet, receptenboekje, kruidenthee en ook de  bio-wijn en sapjes zijn bij de prijs inbegrepen.
Voor jongeren tot 25 jaar speciale studentenkorting: 49,-
Kosten voor de workshop graag bij inschrijving overmaken op NL25TRIO0197882013 tnv Rada’s Kookstudio.

Er is nog plaats