Ayurvedische kookvakantie (1), met de cursus “Ayurveda in theorie en praktijk” en yoga

4 t/m 11 augustus 2017 in Zuid-Limburg

DSC02110

Ook in de zomer van 2017 organiseren we weer twee AYURVEDA KOOK- en YOGAWEKEN.
Beide weken met de volledige cursus “Ayurveda in theorie en praktijk” in zes kookworkshops

Bovendien kun je elke dag genieten van anderhalf uur yoga (naar constitutie)inleidingen in de kennis van Ayurveda, Zuid-Indiase ontbijtworkshops en zalige Ayurvedische massages.
Een complete Ayurveda ervaring.
En er is nog alle tijd om uitgebreid te genieten van de schitterende omgeving.
Deze week gaat zeker door (“Gegarandeerd vertrek”)

Programma

Zes Ayurvedische kookworkshops (waarvan drie workshops koken naar constitutie, waarbij je heel goed kunt ervaren wat voor soort voeding het best bij jou past) o.l.v. Rada met uitgebreid menu,  en vijf keer een inleiding in Ayurveda door Ayurvedisch therapeute Sylvia Kuperus (www.agnifabriek.nl). Zeven ontbijtworkshops en zes of meer yogaworkshops door Anja Alderliesten (www.dezonnecirkel.nl). En een Detox-dag.

Elke ochtend een ander Zuid-Indiaas ontbijt (leren klaarmaken) of/en een yoga-klas. Bij mooi weer yoga op het grasveld achter de boerderij…..of anders in de professionele yogastudio, die “Hof de Brulle” rijk is naast de professionele kookstudio.
De maandag is een Detox dag en tegelijkertijd de vrije dag.

“Hof de Brulle” ligt ten zuiden van Valkenburg, in het Geuldal. Het is een schitterend gerestaureerde Zuid-Limburgse boerderij met binnenplaats, zeer sfeervol en artistiek ingericht.
De omgeving is prachtig om te wandelen, gezellig naar Maastricht, Vaals of Valkenburg te gaan, naar het buitenland te gaan (je steekt zo twee grenzen over), te toeren, te zwemmen….
Sylvia (de Ayurveda therapeute) en Anja  (de yogalerares) bieden ook diverse Ayurvedische massages en voedingsconsulten aan.

Na het ontbijt geeft Sylvia een uur inleiding in Ayurveda en daarna is er vrije tijd tot het begin van de kookworkshop om 16:00 of 16:30 u (in overleg).
Het is de bedoeling dat je zelf voor de lunch zorgt. Elk appartement heeft een eigen keukentje met koelkast en waterkoker en je kunt het fornuis in de kookstudio gebruiken. Vaak zal er nog wat over zijn van de vorige kookworkshop.

Bekijk de foto's van de kookvakantie in 2016
Bekijk de foto’s van de kookvakantie in 2016

Data

Vrijdag 4 augustus (aankomst vanaf vijf uur) t/m vrijdag 11 augustus (vertrek om 10 uur)

Overnachtingen

Er zijn vijf mooie appartementen met drie eenpersoonskamers  en vijf  tweepersoonskamers (en appartement voor de staf)
Elk appartement heeft één of twee doucheruimtes en toiletten. Elk appartement heeft z’n eigen keukentje. Alle kamers zijn keurig en met een rustieke uitstraling.
Als de drie eenpersoonskamers vergeven zijn, kun je een ruime tweepersoonskamer met los staande bedden delen met iemand anders. Ook is het mogelijk om in overleg je eigen tent op te zetten in de grote, beschutte achtertuin van de Hof.

Adres

“Hof de Brulle”
Breulsweg 3,
6321 EK Wijlre

Hier kun je foto’s bekijken van Hof de Brulle:
www.hofdebrulle.nl

Kosten

De prijs € 795,- p.p.
Dit is inclusief: alle Ayurvedische kookworkshops, 7 maal ontbijt, vijf lezingen over Ayurveda, alle yogaworkshops, overnachtingen, de hele dag koffie en (kruiden)thee, recepten en inleidingen op papier, beddengoed en 2 handdoeken p.p.

De prijzen van de behandelingen en consulten door Sylvia (AV therapeute) en Anja (yoga docente) zijn tijdens de week bekend.

De kosten (€ 795,-) of een aanbetaling (€ 100,- ) graag bij inschrijving overmaken op NL25TRIO0197882013 tnv Rada’s Kookstudio.

We werken zo mogelijk uitsluitend met biologische producten

Om in te schrijven, of voor meer informatie graag een mailtje: info@kookstudio.net
of via deze link: Schrijf je hier in

maximaal 13 deelnemers (en drie stafleden)

TOT ZIENS OP HOF DE BRULLE

Deze week zit vol