Workshop “Ayurvedisch koken met de Vedische keuken”

Woensdag 3 november in Ilpendam

De Vedische keuken is de oorspronkelijke keuken van India, duizenden jaren oud en juist in deze tijd ideaal als je vegetarisch of veganistisch wilt koken. De Vedische keuken is nauw verwant aan yoga en Ayurveda (de gezondheidsleer van India). Tijdens deze workshop maken we een compleet Vedisch menu op basis van de kennis van Ayurveda.

Van 16:00 tot 20:00 u, gratis parkeren op eigen terrein.

Deze workshop wordt gegeven door Marianne

Marianne vertelt over Vedisch koken, de Vedische cultuur en Ayurveda, en over het belang en de werking van de kruiden en specerijen. Na de inleiding maken we samen een uitgebreid menu, bestaande uit curry’s, dahl, chutney,  raïta, gekruide rijst, hartige hapje, een van de beroemde Indiase “sweets”,  enzovoort.

Deze workshop is 100% vegetarisch, op aanvraag veganistisch en/of glutenvrij en we gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten. Uiteraard sluiten we de avond af met een feestelijke maaltijd.

Datum en tijd

Woensdag 3 november van 16:00 – ongeveer 20:00 u

Locatie

Boerderij Achtervennen
Monnickendammerrijweg 54
1452 PN Ilpendam

Voldoende en gratis parkeergelegenheid

Kosten

€ 89,- inclusief uitgebreid feestelijk buffet, receptenboekje, kruidenthee en (bio-)sapjes of drankjes. De kosten graag bij inschrijving overmaken op NL25TRIO0197882013 tnv Rada’s Kookstudio, alleen dan is uw plek gereserveerd.
Jongeren tot 25 jaar € 20,- korting.
Maximaal aantal deelnemers 12 (onder voorbehoud).

Er is nog plaats