Workshop “Ayurvedisch Koken” (Vegan)

Dinsdag 28 mei in Amsterdam

De Vedische keuken is de oorspronkelijke keuken van India, en van nature 100% vegetarisch. Door de toepassing van de principes van Ayurveda en het gebruik van  kruiden, specerijen en pure, biologische producten is het een weldaad voor je gezondheid. En bovendien de heerlijkste manier om vegetarisch of veganistisch te koken!

Van 17:30 – ongeveer 21:30 u
Rada vertelt over Vedisch koken en Ayurveda, en over het belang, de werking en het gebruik van de kruiden en specerijen. Na de inleiding maken we samen een uitgebreid menu, bestaande uit curry’s, dahlsoep, een chutney, een raïta, gekruide rijst, een hartige hapje, een van de beroemde Indiase “sweets”,  Indiaas brood enzovoort.
Alle basisbereidingen van de Ayurvedische keuken zoals het maken van ghi, garam masala en dahl worden in dit menu verwerkt.

Al Rada’s workshops zijn 100% vegetarisch (of op aanvraag veganistisch) en we gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten.
Uiteraard sluiten we de avond af met een feestelijke maaltijd.

Datum

Dinsdag 28 mei van 17:30 tot ongeveer 21:30 u

Locatie

Festijn Culinair
Rustenburgerstraat 12a
1074 ET Amsterdam
15-20 minuten lopen vanaf het Amstelstation

Kosten

€ 79,- inclusief uitgebreid feestelijk buffet, receptenboekje, kruidenthee en (bio-)sapjes of drankjes. Als extra service achteraf alle recepten digitaal, en foto’s van de workshop.
Studentenkorting (onder 25 jaar): € 59,-

max. aantal deelnemers: 14, minimum 12