Ayurvedisch koken voor de zomer

woensdag 16 juni in Ilpendam

In de zomer verhoogt bij iedereen het element vuur (pitta), ongeacht je persoonlijke constitutie. Tijdens deze workshop maken we authentieke gerechten uit de Vedische keuken die dankzij de juiste keuze van smaken, specerijen en kruiden verkoelend werken op lichaam en geest. We sturen je hier vooraf informatie over zodat we ons tijdens de workshop vooral kunnen concentreren op het koken.

Van 16:00 tot 20:00 u, gratis parkeren op eigen terrein.
De locatie is ingericht op anderhalve meter afstand.
De workshop gaat door

Deze workshop wordt gegeven door Marianne.
De Vedische keuken is de oorspronkelijke yoga keuken van India, en Ayurveda is de gezondheidsleer uit diezelfde Vedische cultuur.
De Vedische keuken is heel puur en eenvoudig: door het combineren van de juiste kruiden en specerijen met natuurlijke (biologische) producten creëer je eindeloos veel heerlijke en weldadige gerechten. En in combinatie met de kennis van Ayurveda kun je met deze gerechten ook de elementen in lichaam en geest balanceren (aarde, water, vuur, lucht en ether).

Laat je verrassen door de smaken en texturen, en vooral door het effect!

Deze workshop is 100% vegetarisch (voornamelijk veganistisch)  en we gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten.

Datum

Woensdag 16 juni van 16:00 – 20:00 u

Plaats

Boerderij Achtervennen
Monnickendammerrijweg 54
1452 PN Ilpendam

Gratis parkeren op eigen terrein.

Kosten

€ 89,- inclusief uitgebreid feestelijk buffet, receptenboekje, kruidenthee, bio-wijn of sap.
Jongeren tot 25 jaar krijgen € 20,- studentenkorting

Maximaal aantal deelnemers 10