Ayurvedisch koken met de Vedische keuken

Zaterdag 6 maart in Utrecht

De Vedische keuken is de oorspronkelijke keuken van India. Deze keuken is van nature geheel vegetarisch en nauw verwant met yoga en Ayurveda, de gezondheidsleer van India. Dankzij het gebruik van kruiden en specerijen in combinatie met verse, biologische ingrediënten maak je eindeloos heerlijke en gebalanceerde gerechten.  In deze workshop maken we gerechten die vata, pitta of kapha balanceren.

Van 15:00 tot 19:00 u, gratis parkeren
Deze locatie is ingericht op anderhalve meter afstand.
Deze workshop gaat door

Rada vertelt over de Vedische keuken en Ayurveda, de dosha’s (Vata, Pitta, Kapha), en de werking van de kruiden en specerijen.
Vervolgens maken we in groepjes van twee een uitgebreid menu met heerlijke en weldadige gerechten die  de verschillende dosha’s (vata, pitta kapha) balanceren.

Alle gerechten zijn 100% vegetarisch (en veelal veganistisch) en we gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten

Datum

Zaterdag 6 maart van  15:00 – ongeveer 19:00 u

Locatie

Deze workshop wordt gegeven bij:
Kranenborg, school voor praktijkonderwijs
Tamboersdijk 9
3582 TZ Utrecht
Gratis parkeren op eigen terrein.

Kosten

€ 89,- per persoon inclusief diner, voor ieder een receptenboekje, Ayurvedische kruidenthee, en biologische drankjes en sapjes. De kosten bij inschrijving graag overmaken op NL25TRIO0197882013 tnv Rada’s Kookstudio, alleen dan is je plek gereserveerd.
Jongeren tot 25 jaar € 20,- korting

Maximaal 10 deelnemers

Inschrijven op wachtlijst mogelijk