Gastenboek

Heb je ook bij mij gekookt? Laat me dan ook weten wat je ervan vond!

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
183 berichten.
Alex en Marileen schreef op 16-08-2018:
Lieve Rada, Wij hebben genoten van de heerlijke vakantie afgelopen week. De vele met veel zorg liefde klaargemaakte gerechten waren elke keer weer zรณ lekker! Op de foto's getuigen de blije gezichten van al het kookplezier. Thuis zijn we al aan de slag met jouw recepten, ook familie en vrienden mogen voortaan meegenieten van smakelijk en gezond Ayurvedisch eten. De yoga en de theorielessen waren een hele mooie aanvulling op het kookprogramma. Ook de themadagen gaven ons een hoop inzicht in de effecten van gerechten op de verschillende constituties. Nogmaals dank voor het hele team!
Kundera schreef op 13-08-2018:
"Vakantie India in eigen land"! De vakantieworkshop in Hof de Brulle vond ik echt super. Kleurrijke, voedzame en smaakvolle gerechten. Enthousiaste en kundige leiding, gezellige groep en een fijne samenwerking. Leerzaam en inspirerend. Kortom: het is een aanbeveling ๐Ÿ™‚
Annick Walgraeve schreef op 07-08-2018:
Lieve Rada, Dankjewel voor de fijne en ontspannende, doch leerrijke kookvakantie! Als enige Belg tussen de Nederlanders voel ik me helemaal thuis! Als leek in de Ayurvedische keuken is het een enorme verrijking om al deze nieuwe inzichten te krijgen, zowel theoretische als praktische oefeningen en uiteenzettingen en dit op je eigen ritme! De sensatie van al de nieuwe smaken en de verwondering als al die prachtige gerechten op tafel staan maken alles elke dag tot een waar feest. De afwisseling met de Yogalessen en de zangstonden maakte alles tot een zeer bijzondere ervaring.Ik hoop er in de toekomst nog bij te zijn want er gebeuren elke dag kleine wonderen met al die wonderbaarlijke mensen. Het is gewoon een unieke ervaring!
Annette rif schreef op 20-05-2018:
Hoi Rada en Door Bedankt voor de heerlijke gerechten en spannende recepten. Zo smaakvol en werken met kruiden is inderdaad een feestje voor mij geworden.Fijn dat je rekening hield met de gluten.Die avond had ik veel energie gekregen.Sorry Door dat je afwasborstel met kurkuma zit en wel bedankt voor je gastvrijheid en gebruik mocht maken van je keuken.Kom beslist nog een workshop volgen Rada. Nog een zonnige pinksterdag en de groetjes van Annette.
Christopher schreef op 15-05-2018:
Kookcursus Vedisch Koken gedaan bij Rada. Erg genoten van haar kennis op het gebied van kruiden & specerijen. De workshops in de keuken waren erg leuk om te doen. Rada, bedankt.
Marcel schreef op 18-04-2018:
Workshop de Zuid-Indiase Keuken. Fantastische ervaring. Als onervaren kok erg gezellig gehad en heerlijke gerechten bereid en weer wat geleerd. En lekker smullen natuurlijk op het einde.
Radha schreef op 14-04-2018:
De detox kookles was leerzaam. Ik heb inmiddels de magic bullit aangeschaft, wat een gemak! Rada bedankt voor de tip. Groetjes.
maria broek schreef op 28-03-2018:
zaterdag 17 maart 2018, een detox kookles. Wat een heerlijke gerechten kun je maken om toch de afvalstoffen uit je lijf te verwijderen en ook nog zoveel variatie. Het was ook een hele gezellige middag, mede door het enthousiasme van Rada en heerlijk alle recepten mee naar huis, dus aan de slag.
Anja schreef op 27-02-2018:
Een aanrader, workshop ayuvedisch koken. Enthousiaste en energieke Radha liet voor mij de eerste stappen in de ayuvedisch keuken zien. Heerlijk wat kruiden met gerechten kunnen doen. Goed voor lichaam en geest! Spice up your life ๐Ÿ˜‰ Bedankt Radha, CU next time.
Judith en Tarik schreef op 25-02-2018:
De workshop Ayurvedisch Koken was voor ons een feest van verdieping, kennis, gezelligheid en heerlijke gerechten die ons blij maakten en heerlijk deden slapen. Rada is een ontzettend hartelijke, grappige en enthousiaste vrouw met enorm veel kennis van de Ayurvedische keuken. We gaan thuis met de recepten aan de slag - dit is zo'n ontzettende verrijking van je leven in alle opzichten. Ga erheen en laat je verwonderen! Ontzettend bedankt Rada!
Els schreef op 20-02-2018:
De workshop Hemelse hapjes was gezellig, heerlijk en inspirerend! Ik had een fijne middag.
Sandra schreef op 11-02-2018:
Heerlijk gekookt, met heerlijke smaken! Rada is een goede lerares en vertelt leuke verhalen over India. Geeft uitleg over de verschillende streken van India. Echt een aanrader!
Kundera schreef op 19-11-2017:
De Workshop 'Reis door India' in Tilburg vond ik een groot succes. Zalige gerechten die smaken naar meer. Rada is een enthousiaste en duidelijke lerares en onder haar begeleiding maakten we gerechten die vaak uit een boek te ingewikkeld leken. Helemaal top! Een aanrader!
Susanne Buller schreef op 10-11-2017:
Afgelopen woensdag een workshopgevolgd in Amsterdam. Heb vaak last van rommelende darmen maar van deze maaltijd werden ze juist rustig. Er was een hele goede sfeer??
Monique Duran schreef op 30-10-2017:
Samen met ons gezin hebben wij afgelopen zaterdag gekookt en gesmuld van de Zuid Indiase keuken. Wat een feest! Wij maakten de helft uit van het totale gezelschap en konden samen zijn, terwijl we ook deel uitmaakten van de hele groep. Ik zoek nu al naar een volgende cursus bij Rada. Een bezielende aanbieder van top voedsel. Heel veel dank, Rada en jouw cursisten op 28-10-2017
Barbera schreef op 23-10-2017:
Bedankt voor de workshop, Ik kijk terug naar een gezellige leerzame avond. en voor thuis heb ik heel veel inspiratie gekregen!
Maria schreef op 16-10-2017:
Beste Rada, het was nieuw voor mij om met 16 mensen tegelijk te koken. Ik vond het gezellig, inspirerend en heerlijk wat we samen tevoorschijn hebben getoverd. De Mumbai Streetsalad en de Vedische notenbonbons zijn ook in Leeuwarden al weer een keer gemaakt. Dank allemaal! Maria.
Dieuwertje schreef op 16-10-2017:
Met veel plezier je gezellige kookles in Alkmaar gevolgd afgelopen zaterdag. Heerlijke gerechten leren maken, met vele tips om ze goed te laten lukken. Je bood ook een zorgvuldig voorbereide en goed georganiseerde set-up. Ik kan anderen echt van harte aanbevelen bij jou een kookles te komen volgen!
Fimmie schreef op 03-10-2017:
Een leuke lekkere en gezonde dag gehad. ( de ghi, gemberthee en venkelsoep staan nu te pruttelen ?)
Plonie schreef op 02-10-2017:
Afgelopen zaterdag samen met mijn dochter weer een geweldig leuke workshop gehad bij Rada, een echte aanrader ?