Gastenboek

Heb je ook bij mij gekookt? Laat me dan ook weten wat je ervan vond!

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
224 berichten.
Carla van der Steen heeft geschreven op 19-05-2012:
Hallo Rada, Wat heb je weer een heerlijke gerechten voor ons bedacht, fijn dat het er toch nog van gekomen is een vervolgcursus te geven waar we een hele boel geleerd hebben en weer heerlijk gegeten hebben. Geweldig. Tot over 14 dagen.
Docenten de Wingerd, Lelystad heeft geschreven op 19-05-2012:
Hoi Rada, Ik weet niet of we nu nog allemaal zelf onze \"geklaarde boter\" maken, maar een ding is zeker, we hebben heerlijk gegeten nadat we weer bekomen waren van onze eigen kookkunsten. Sommige hadden het echt in zich. Dat zag je meteen. Een bijzondere sfeer en gezelligheid brengt deze manier van koken met zich mee. En helemaal als je er vooraf nog een djembeesessie bij neemt. We hebben het erg naar ons zin gehad en het heeft ons team nog meer diepgang gegeven. In ieder geval hartelijk bedankt voor de gezellige ambiance.
Greet de Weerd, basisschool De Wingerd heeft geschreven op 19-05-2012:
Hoi Rada, Wat een fantastisch teamuitje hebben we met jou en je assistente gehad op een \"tropische\" lokatie! We hebben eerst lekker getrommeld en daarna gezellig keuvelend gekookt, om het dan ook nog samen op te eten! Het smaakte intens en lekker anders.Iedereen was samen bezig op een totaal andere manier dan we in de school aan het werk zijn.Dat geeft een verfrissende kijk op het met elkaar bezig zijn: genoeg om er weer een heel schooljaar tegenaan te kunnen! Ontzettend bedankt voor deze Vedische Kookervaring! Groeten en veel succes verder,
Ilva, Basisschool De Meander heeft geschreven op 19-05-2012:
Hoi Rada Het heeft even geduurd maar hier dan mijn reactie. We hebben het echt heel gezellig gevonden en veel gelachen. Het was een superuitje. En we zijn blij dat jij de activiteit voor ons hebt moegelijk gemaakt door een scherpe prijs te hanteren.