Gastenboek

Heb je ook bij mij gekookt? Laat me dan ook weten wat je ervan vond!

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
252 berichten.
Andries Harshagen heeft geschreven op 19-05-2012
Het was leuk, die kookles van jou en je vriendin Els. Iedereen vond het leuk, ook de diehearts die zich normaliter ver van koken houden. Als teambuildertje was het ook al geslaagd en ik denk ook dat de eenvoudige maar doelmatige ambiance daar toe heeft bijfedragen. Hartelijk dank. Ik ga lekker op reis en laat Trui en Janske aan jre zorg over. Ik hoop bij terugkeer na half jaar als een expert de kunst van het Indiaas koken te kunnen beoordelen. Zo niet dan weet ik zeker dat ik er toch van zal genieten. Hoi, hoi en we zien elkaar vast nog wel eens. Andries
Inez heeft geschreven op 19-05-2012
Rada, Geweldig, jou zo te zien voor t.v. Je bleef jezelf dat vond ik mooi. Van mij mag je blijven.
Jacqueline Koelewijn heeft geschreven op 19-05-2012
Beste Rada, Koken was absoluut niet mijn hobby, maar sinds ik bij jou de Vedische kookcursus heb gevolgd sta ik vaak met plezier de heerlijke gerechten thuis te bereiden. Ik heb ontzettend genoten van de afgelopen 6 lessen en misschien tot ziens op een volgende cursus!?
Joyce Paashuis heeft geschreven op 19-05-2012
Hoi Rada, Mijn laatste les zit erop en wat een paar heerlijke avonden heb ik achter de rug. Ik heb enorm veel bijgeleerd en ook mijn gasten zijn meer dan tevreden! tot de volgende cursus?!
Sylvia Jovita, Ghislaine en Boudewijn heeft geschreven op 19-05-2012
Beste Rada, Hartelijk bedankt voor de gezellig avond gisteren. We hebben genoten van het samen bezig zijn en daarna van het lekkere eten. Ik ga zeker met \"de meiden\" de samosa\'s nog eens maken want die vielen erg in de smaak.
Eveline van Dijk heeft geschreven op 19-05-2012
Hoi Rada, Wat was het weer een heerlijke les maandag! Verliefd op het leven en al het heerlijke eten, waar je ook al zo gelukkig van wordt, verliet ik Amsterdam. De pakora\'s zijn thuis heel goed gelukt, nu nog a.s. zaterdag, want dan krijg ik een grote groep gasten over de vloer. Ik verheug me nu al weer op de volgende les! Tot snel, groetjes
Indra heeft geschreven op 19-05-2012
Hoi Rada, Ik denk dat ik spreek namens alle Freelerianen als ik zeg dat we een geweldig leuke en lekkere workshop hebben gehad. De gerechten waren heerlijk en we gaan ze thuis zeker nog een keer maken. Bedankt voor de leuke avond!
Roiena van der Brink heeft geschreven op 19-05-2012
Dag Rada, Als kookdocente en Thuisrestauranthoudster, wilde ik zo graag zelf weer eens \"in de klas\" zitten en leren over koken. Dat kon bij jou! Het eten was heerlijk, en je weet het ook te brengen in een ontspannen sfeer. Je hebt veel vakkennis in huis en je hebt ruim kennis \"over\" ... Je geeft antwoord op alle vragen en je hebt een schat aan kennis bij je. Maar vooral: de liefde voor je vak en voor deze keuken straal je uit. Ik heb het een voorrecht gevonden een les bij jou te mogen meemaken, dankjewel
Carla van der Steen heeft geschreven op 19-05-2012
Hallo Rada, Wat heb je weer een heerlijke gerechten voor ons bedacht, fijn dat het er toch nog van gekomen is een vervolgcursus te geven waar we een hele boel geleerd hebben en weer heerlijk gegeten hebben. Geweldig. Tot over 14 dagen.
Docenten de Wingerd, Lelystad heeft geschreven op 19-05-2012
Hoi Rada, Ik weet niet of we nu nog allemaal zelf onze \"geklaarde boter\" maken, maar een ding is zeker, we hebben heerlijk gegeten nadat we weer bekomen waren van onze eigen kookkunsten. Sommige hadden het echt in zich. Dat zag je meteen. Een bijzondere sfeer en gezelligheid brengt deze manier van koken met zich mee. En helemaal als je er vooraf nog een djembeesessie bij neemt. We hebben het erg naar ons zin gehad en het heeft ons team nog meer diepgang gegeven. In ieder geval hartelijk bedankt voor de gezellige ambiance.
Greet de Weerd, basisschool De Wingerd heeft geschreven op 19-05-2012
Hoi Rada, Wat een fantastisch teamuitje hebben we met jou en je assistente gehad op een \"tropische\" lokatie! We hebben eerst lekker getrommeld en daarna gezellig keuvelend gekookt, om het dan ook nog samen op te eten! Het smaakte intens en lekker anders.Iedereen was samen bezig op een totaal andere manier dan we in de school aan het werk zijn.Dat geeft een verfrissende kijk op het met elkaar bezig zijn: genoeg om er weer een heel schooljaar tegenaan te kunnen! Ontzettend bedankt voor deze Vedische Kookervaring! Groeten en veel succes verder,
Ilva, Basisschool De Meander heeft geschreven op 19-05-2012
Hoi Rada Het heeft even geduurd maar hier dan mijn reactie. We hebben het echt heel gezellig gevonden en veel gelachen. Het was een superuitje. En we zijn blij dat jij de activiteit voor ons hebt moegelijk gemaakt door een scherpe prijs te hanteren.