Gastenboek

Heb je ook bij mij gekookt? Laat me dan ook weten wat je ervan vond!

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
227 berichten.
Betty heeft geschreven op 03-09-2018:
Ha Rada, Dank voor al je e-mails, tips en mooie foto’s. Inmiddels al tweemaal recepten uitgeprobeerd van de kookcursus tijdens de kookvakantie. Deze zijn bij de proevers in de smaak gevallen. Ik heb de bietjes met rijst, palak paneer, appel vijgen chutney (met verse vijgen) tomaten raita en 10 minutencurry gemaakt; heerlijk! Jij, Vonny, Roos en Sylvia ook hartelijk dank voor jullie inzet en bijdrage aan al dit moois en lekkers. Jullie inzet was zo inspirerend en stimulerend, gewoon geweldig. En wat hebben we geboft met het weer: prachtig weer in een mooie omgeving. Betty
Marion Welch heeft geschreven op 03-09-2018:
Opnieuw deze kookvakantie en toch was het weer helemaal anders, het was verdiepend en weer heel inspirerend! Het is een voor mij fantastisch totaalpakketje: theorie, koken, yoga en ook genieten van de ondersteunende massages. Er was genoeg ruimte voor 'eigen' te besteden vrije tijd en zo ontstonden er gezamenlijke activiteiten als wandelen. Dit alles op een prachtige plek in een schitterende omgeving. Ook het weer was deze keer weer super: we hebben zelfs gezwommen in de Geul! Mijn zelf-bewustzijn wat Ayurvedisch eten met mij doet, is erg gegroeid en ik voel me er heerlijk bij, veel energieker! Thuis gekomen ben ik direct aan de slag gegaan met de recepten en velen mogen daarvan meegenieten. En ik ben van plan om dit alles dagelijks te doen en ook met anderen!
marion stensen heeft geschreven op 02-09-2018:
Een fantastisch leuke en fijne kookweek gehad. Veel geleerd over wat voeding met je lijf kan doen en voor je kan betekenen. Heerlijke uitgebreide maaltijden. Echt een week om heerlijk tot jezelf te komen. Fijne combinatie vedisch koken met yoga en massages. TOP VAKANTIE
Jacqueline heeft geschreven op 02-09-2018:
De kookweek in Limburg was super! Rada begeleidt het koken met veel enthousiasme en kundigheid en elk gerecht was werkelijk heerlijk. Silvia en Vonny maken het programma compleet met theorie, massages en yoga. Ik vond het mooi om te ervaren wat voeding doet voor de verschillende dosha’s. Dank jullie wel!
Alex en Marileen heeft geschreven op 16-08-2018:
Lieve Rada, Wij hebben genoten van de heerlijke vakantie afgelopen week. De vele met veel zorg liefde klaargemaakte gerechten waren elke keer weer zó lekker! Op de foto's getuigen de blije gezichten van al het kookplezier. Thuis zijn we al aan de slag met jouw recepten, ook familie en vrienden mogen voortaan meegenieten van smakelijk en gezond Ayurvedisch eten. De yoga en de theorielessen waren een hele mooie aanvulling op het kookprogramma. Ook de themadagen gaven ons een hoop inzicht in de effecten van gerechten op de verschillende constituties. Nogmaals dank voor het hele team!
Kundera heeft geschreven op 13-08-2018:
"Vakantie India in eigen land"! De vakantieworkshop in Hof de Brulle vond ik echt super. Kleurrijke, voedzame en smaakvolle gerechten. Enthousiaste en kundige leiding, gezellige groep en een fijne samenwerking. Leerzaam en inspirerend. Kortom: het is een aanbeveling 🙂
Annick Walgraeve heeft geschreven op 07-08-2018:
Lieve Rada, Dankjewel voor de fijne en ontspannende, doch leerrijke kookvakantie! Als enige Belg tussen de Nederlanders voel ik me helemaal thuis! Als leek in de Ayurvedische keuken is het een enorme verrijking om al deze nieuwe inzichten te krijgen, zowel theoretische als praktische oefeningen en uiteenzettingen en dit op je eigen ritme! De sensatie van al de nieuwe smaken en de verwondering als al die prachtige gerechten op tafel staan maken alles elke dag tot een waar feest. De afwisseling met de Yogalessen en de zangstonden maakte alles tot een zeer bijzondere ervaring.Ik hoop er in de toekomst nog bij te zijn want er gebeuren elke dag kleine wonderen met al die wonderbaarlijke mensen. Het is gewoon een unieke ervaring!
Annette rif heeft geschreven op 20-05-2018:
Hoi Rada en Door Bedankt voor de heerlijke gerechten en spannende recepten. Zo smaakvol en werken met kruiden is inderdaad een feestje voor mij geworden.Fijn dat je rekening hield met de gluten.Die avond had ik veel energie gekregen.Sorry Door dat je afwasborstel met kurkuma zit en wel bedankt voor je gastvrijheid en gebruik mocht maken van je keuken.Kom beslist nog een workshop volgen Rada. Nog een zonnige pinksterdag en de groetjes van Annette.
Christopher heeft geschreven op 15-05-2018:
Kookcursus Vedisch Koken gedaan bij Rada. Erg genoten van haar kennis op het gebied van kruiden & specerijen. De workshops in de keuken waren erg leuk om te doen. Rada, bedankt.
Marcel heeft geschreven op 18-04-2018:
Workshop de Zuid-Indiase Keuken. Fantastische ervaring. Als onervaren kok erg gezellig gehad en heerlijke gerechten bereid en weer wat geleerd. En lekker smullen natuurlijk op het einde.
Radha heeft geschreven op 14-04-2018:
De detox kookles was leerzaam. Ik heb inmiddels de magic bullit aangeschaft, wat een gemak! Rada bedankt voor de tip. Groetjes.
maria broek heeft geschreven op 28-03-2018:
zaterdag 17 maart 2018, een detox kookles. Wat een heerlijke gerechten kun je maken om toch de afvalstoffen uit je lijf te verwijderen en ook nog zoveel variatie. Het was ook een hele gezellige middag, mede door het enthousiasme van Rada en heerlijk alle recepten mee naar huis, dus aan de slag.
Anja heeft geschreven op 27-02-2018:
Een aanrader, workshop ayuvedisch koken. Enthousiaste en energieke Radha liet voor mij de eerste stappen in de ayuvedisch keuken zien. Heerlijk wat kruiden met gerechten kunnen doen. Goed voor lichaam en geest! Spice up your life 😉 Bedankt Radha, CU next time.
Judith en Tarik heeft geschreven op 25-02-2018:
De workshop Ayurvedisch Koken was voor ons een feest van verdieping, kennis, gezelligheid en heerlijke gerechten die ons blij maakten en heerlijk deden slapen. Rada is een ontzettend hartelijke, grappige en enthousiaste vrouw met enorm veel kennis van de Ayurvedische keuken. We gaan thuis met de recepten aan de slag - dit is zo'n ontzettende verrijking van je leven in alle opzichten. Ga erheen en laat je verwonderen! Ontzettend bedankt Rada!
Els heeft geschreven op 20-02-2018:
De workshop Hemelse hapjes was gezellig, heerlijk en inspirerend! Ik had een fijne middag.
Sandra heeft geschreven op 11-02-2018:
Heerlijk gekookt, met heerlijke smaken! Rada is een goede lerares en vertelt leuke verhalen over India. Geeft uitleg over de verschillende streken van India. Echt een aanrader!
Kundera heeft geschreven op 19-11-2017:
De Workshop 'Reis door India' in Tilburg vond ik een groot succes. Zalige gerechten die smaken naar meer. Rada is een enthousiaste en duidelijke lerares en onder haar begeleiding maakten we gerechten die vaak uit een boek te ingewikkeld leken. Helemaal top! Een aanrader!
Susanne Buller heeft geschreven op 10-11-2017:
Afgelopen woensdag een workshopgevolgd in Amsterdam. Heb vaak last van rommelende darmen maar van deze maaltijd werden ze juist rustig. Er was een hele goede sfeer😊😊
Monique Duran heeft geschreven op 30-10-2017:
Samen met ons gezin hebben wij afgelopen zaterdag gekookt en gesmuld van de Zuid Indiase keuken. Wat een feest! Wij maakten de helft uit van het totale gezelschap en konden samen zijn, terwijl we ook deel uitmaakten van de hele groep. Ik zoek nu al naar een volgende cursus bij Rada. Een bezielende aanbieder van top voedsel. Heel veel dank, Rada en jouw cursisten op 28-10-2017
Barbera heeft geschreven op 23-10-2017:
Bedankt voor de workshop, Ik kijk terug naar een gezellige leerzame avond. en voor thuis heb ik heel veel inspiratie gekregen!