Gastenboek

Heb je ook bij mij gekookt? Laat me dan ook weten wat je ervan vond!

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
220 berichten.
Monique van Iwaarde heeft geschreven op 18-09-2017:
Dank je wel Rada voor het leuke goed georganiseerde kookweekend in Loenen. Ik heb heerlijk gegeten en heb vandaag nog helemaal na zitten genieten. Groetjes Monique
naazma heeft geschreven op 15-09-2017:
ik heb vanaf het moment van thuis komen, alleen nog de recepten van Rada klaargemaakt! en voor het koken doe ik het gebed 'ik eer alle leven en alle levensvormen' Het heeft mij echt van binnen aangeraakt.
Derk heeft geschreven op 12-09-2017:
Wat een fijne en inspirerende vakantiekook workshop maar vooral lekker gekookt! Dank je Rada en het team! Ik heb genoten!
Amarins heeft geschreven op 11-09-2017:
Wat een heerlijke week was het in Zuid-Limburg! Sindsdien ben ik als een malle alle recepten thuis op iedereen aan het uitproberen. Smaakt zeker naar meer 🙂
Jolanda heeft geschreven op 05-09-2017:
Het was heerlijk om een week lang met de zeer leuke groep aan het yoga-en, koken, eten (!!!), spelletjes doen, kletsen, ... , te zijn geweest. Daarna meteen de kruidendozen gevuld en aan het kokerellen geslagen !!! Heerlijk. Dank voor de professionele begeleiding en sfeer!
Aafke heeft geschreven op 04-09-2017:
Lieve Rada, Dank aan jou en het team voor de inspirerende vakantie/werkweek in Zd. Limburg. Inmiddels weer thuisgekomen pluk ik de vruchten van de kooklessen en recepten. De theorie en yogalessen waren voor mij een heerlijke opfriscursus. Jullie professionaliteit bracht rust in een weldadige week. Via deze weg wil ik mijn waardering met jullie delen. Dank jou en jullie hartelijk. Tot ziens in de Workshop "Vedische Favorieten"op 14 oktober in "De Eenhoorn" te Alkmaar. Daar kijk ik alweer naar uit. Aafke
Sandra heeft geschreven op 03-09-2017:
Dankjewel voor de fijne kookweek in Limburg. Ik heb nog nooit zo intensief gekookt in een week. En het fijne: het was allemaal heerlijk en vegetarisch. De map met recepten ligt na een paar weken nog steeds op tafel en ik heb er al weer aardig wat van uitgeprobeerd. Ik kom nog eens bij je terug voor een workshop!
Cecile van der Valk heeft geschreven op 31-08-2017:
Alweer bijna een week terug van de Kookworkshop in Tmooie Limburg. Het was een topweek , Rada en ik zit nog steeds na te genieten. Weer heerlijke recepten zoals altijd door jou zorgvuldig voorbereid. Dankjewel voor alle goede zorgen en goede begeleiding. Ook Vonny en Sylvia waren geweldig. Veel liefs en vast tot gauw!!
Erik Beemster heeft geschreven op 23-06-2017:
Jazeker heb ik bij je gekookt...dat is al weer twee jaar geleden, maar de dahlsoep trekt zich daar niets van aan, die laat zich nog telkens bereiden in het mooie nu....een ontzettend mooie soep.....
Rada heeft geschreven op 27-05-2017:
Wat fijn dat het gastenboek weer werkt! Het is vanaf begin 2017 uit de lucht geweest vanwege problemen met spam. Dankzij mijn webmaster werkt alles weer goed. Voor mij zelf is het ook enig om deze berichten te lezen, ze gaan terug tot 2012!
cisca heeft geschreven op 31-01-2017:
Afgelopen zondag heb ik, in de mooie kookstudio in de Zwaardstraat, een fijne middag gehad. De ruime keuken is gevestigd in een prachtig gebouw van architect Piet Duiker; als architectuur liefhebber wil ik dit zeker even vermelden. Het kook thema was Vedische Favorieten, snel, heerlijk en goedkoop. De Jeera Pulao heb ik gisteren maar gelijk zelf even uitgeprobeerd. Zonder duivelsdrek; dat heb ik nog niet in huis. Buitengewoon; ik serveerde het met een eenvoudig stukje witvis. Beste Rada, hartellijk dank voor je enthousiaste uitleg, delen van kennis en ondersteuning. Mede cursisten, bedankt voor de gezelligheid. Vriendelijke groet, Cisca .....
pim en marijke heeft geschreven op 24-01-2017:
Ayurvedisch genieten in Lakeside-resort Aadithyaa in Kerala. Na het volgen van een van Rada\'s kookcursussen, hadden we besloten afgelopen kerst 14dagen naar zuid-india te gaan. Zij had deze locatie aanbevolen. En terecht: een hele belevenis met een compleet pakket aan verzorging/eten/massage/yoga voor een zéér schappelijke prijs. Altijd mooi weer en in een schitterende omgeving tussen de lokale indiërs. Met leuke tripjes die je kunt maken in de omgeving. Wij zeggen: doen ! zie http://www.lakeside.in/ voor een indruk.
Fleur heeft geschreven op 23-01-2017:
De afgelopen periode de basiscursus, de cursus theorie en praktijk en de workshop hemelse hapjes gedaan. Elke cursus was een feest! Het enthousiasme van Rada is zo aanstekelijk! Zo fijn om geïntroduceerd te worden in een, voor mij helemaal nieuwe keuken, door iemand die dit met zoveel oprechte passie, enthousiasme, plezier en liefde doet! Daar word je gewoon blij van! Ik blijf de agenda checken op alle workshops en hoop nog vaak aan te kunnen schuiven! Met het ayurvedisch koken ervaar ik enorm veel plezier, de kruiden, de kleuren, ze betoveren! En ik voel dat mijn lichaam heel blij wordt van al deze heerlijke gerechten! Kortom: een absolute aanrader!
Miranda heeft geschreven op 30-11-2016:
Hi Rada, super bedankt voor de gezellige workshop Zuid Indiase keuken. We hebben genoten en veel lekkere recepten geleerd, en wat hebben we geweldig gegeten!! Wat n heerlijke gerechten allemaal, gaan ze binnenkort thuis uitproberen. We komen zeker weer eens terug, voor nog meer inspiratie en gezelligheid, groetjes Miranda
Juliette heeft geschreven op 26-11-2016:
Hoi Rada, Wat een gezellige workshop op een regenachtige zondagmiddag in Amsterdam! Samen met mijn moeder (90! waarschijnlijk je oudste deelnemer ooit) en mijn zoon Daniel en de andere deelnemers hebben we heerlijk gekookt en Hemelse Hartige Hapjes gemaakt en opgegeten. wat was het lekker! De sfeer was zoals het bij jou past, losjes en gezellig, maar wel met je aandacht bij de recepten ( o,o de suiker al bij de kruiden gedaan voor de chutney:)!), het koken en met ons Als je dit eet, merk je het ook aan je lijf: die gaat ervan spinnen. De Agni-booster vind ik super! Dank je wel en nog veel gezellige workshops toegewenst, je ziet me wel weer, liefs Juliette Leuk dat je ook de gezonde aspecten van de kruiden en het vedische eten benoemt.
Wies La Brijn heeft geschreven op 25-11-2016:
Lieve Rada, 20 november was ik met Juliette en Daniel bij de workshop en de Hemelse Hartige Hapjes waren heerlijk. Ik heb genoten van de prettige en gezellige sfeer en het was voor mij een heel mooi verjaardagscadeau. Alle kruiden heb ik al besteld en ik ga , zodra ik ze binnen heb, meteen beginnen met de verschillende gerechten klaar te maken. Ik hoop, dat het lukt en ik geniet er nu al van! Ook nog hartelijk dank voor de leuke foto\'s, een heel fijne herinnering aan deze dag. Liefs, Wies
Els van Rijn-Zandstra heeft geschreven op 07-11-2016:
Ik was in Alkmaar. Het was leerzaam en gezellig en we maakten heerlijke gerechten. Ik werd geïnspireerd en daarvoor kwam ik! De dag erna ging ik thuis aan de slag met de recepten die we meekregen en die op Rada\'s website staan en dat doe ik nog steeds. Ze zijn goed: ze kloppen en het eten is erg lekker. Ik kom zeker nog eens!!
Nettie heeft geschreven op 28-10-2016:
Rada, afgelopen zondag heb ik met Caroline de workshop Vedische Favorieten gedaan, wat hebben we genoten! Jou verhaal, je uitleg over kruiden en recepten waren echt zo goed! Enorm leuk om met een groep tot zo\'n verrassend resultaat te komen, en bovenal zo ontzettend smakelijk! Hoop zeker nog eens een workshop bij je te komen doen! Dankjewel Rada!
Ellen heeft geschreven op 19-10-2016:
Nog even een late reactie op de kookweek die ik in augustus heb mogen ervaren in Wijlre. De week zat zo goed in elkaar qua indeling met yoga, uitleg over wat Ayurveda is en met je doet, massages, uitleg over de recepten en natuurlijk het koken zelf. En dan het eten nog! Superlekker! En we zaten in de leukste groep die ik me maar kon wensen. Rada, petje af voor de organisatie van deze geweldige week!
Moniek heeft geschreven op 10-10-2016:
De Detox dag was een super smaakvolle dag met kleine porties die enorm verzadigend en verwarmend waren, een aanrader voor een overzichtelijke kookworkshop. En met Rada is het ALTIJD leuk, streng \'lees het recept nog eens, zo staat het er niet\' maar ook veel lol en vooral genieten van al die heeeeerlijke gerechten.