Gastenboek

Heb je ook bij mij gekookt? Laat me dan ook weten wat je ervan vond!

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
252 berichten.
Eely-Janna heeft geschreven op 31-10-2018
Op 25 oktober een goede workshop 'Gezond en gemakkelijk afvallen en slank blijven' gevolgd bij de kookstudio van Rada. Rada heeft op een geheel eigen wijze een Ayurvedische draai gegeven aan het bekende Montignac dieet. Na een goede uitleg van de basisprincipe's konden we met de door haar ontwikkelde recepten aan de gang in Door's mooie keuken in Lelystad. Rada is een gedreven, enthousiaste vrouw die meteen iedereen op haar/zijn gemak stelt, op de vele vragen een antwoord heeft en die ook tijd besteed aan nazorg want alle recepten hebben we ook nog eens digitaal gekregen met de aanpassingen die we tijden het koken ontdekten. Verder kreeg iedereen de foto's die ze tijdens de cursus maakt. Kortom een geweldige cursus en nu nog afvallen. Eely-Janna
Afke heeft geschreven op 29-10-2018
Ik heb de Ayurveda kook- en yogavakantie als superfijn en interessant ervaren. Er hing een hele gemoedelijke sfeer, maar ondertussen hebben we met zijn allen veel werk verricht en zijn we een heel stuk wijzer geworden. Voor mij vielen veel puzzelstukjes op zijn plek. Ik had van verschillende aspecten wel al gehoord, maar de reden erachter werd me nu pas duidelijk. Dan maakt me ook veel gemotiveerder om ermee aan de slag te gaan. Dan bewonder ik ook aan jou. Dat je enthousiast vertelt wat het met je (kan) doen in plaats van het op te leggen. Daar heb je kundigheid, ervaring en passie voor nodig. Iets wat ook uit alles bleek. Mooi vond ik ook dat je mensen op je heen verzameld had, die allen zo verschillend waren van elkaar en van jou. Ieder met zijn eigen expertise en persoonlijkheden. Hoe je daarmee omging en de verschillen accepteerde, was mooi om te zien.
Kundera heeft geschreven op 24-10-2018
Afgelopen weekend in Tilburg zowel de Vedische Favorieten als wel de Vata dag meegedaan en het was weer een waar feest. Heerlijke gerechten, fijne samenwerking en een kundige enthousiaste begeleiding van Rada. Ofschoon ik al meerdere malen workshops heb gevolgd en ook een vakantieweek in Limburg, het blijft steeds leuk en Rada tovert steeds weer nieuwe recepten uit haar hoge hoed ;-).Ik kijk alweer uit naar de volgende keer. Kundera
Hannie heeft geschreven op 27-09-2018
De Workshop snel en gemakkelijk afvallen is echt geweldig! Ik kan je vertellen dat ik in 1week tijd al 1kilo kwijt ben! Het eten is verrukkeluk gewoon super lekker het leuke is dat je net zoveel kunt eten als je maar wilt......ja en met Rada is het altijd super gezellig, de pret met de andere deelneem(st)ers is ook zooooo leuk, het liefst zou ik elke maand gaan..... het was weer grandioos. Dank je wel Rada tot de volgende keer.
Maaike heeft geschreven op 06-09-2018
Het eten en koken was heerlijk! Rada is een heel bijzondere vrouw, die met veel passie en humor over koken en eten kan praten en zonder stress de meest ingewikkelde kookkunsten kan regiseren. Ik heb veel bewondering voor de rust en humor waarmee ze dat doet en erg genoten van de resultaten. Een heerlijke week en ook Vonny en Sylvia zijn super! Alle drie de dames kunnen goed relativeren zodat je zonder schuldgevoel ook daarna nog van niet Ayurvedisch eten kan genieten.
Betty heeft geschreven op 03-09-2018
Ha Rada, Dank voor al je e-mails, tips en mooie foto’s. Inmiddels al tweemaal recepten uitgeprobeerd van de kookcursus tijdens de kookvakantie. Deze zijn bij de proevers in de smaak gevallen. Ik heb de bietjes met rijst, palak paneer, appel vijgen chutney (met verse vijgen) tomaten raita en 10 minutencurry gemaakt; heerlijk! Jij, Vonny, Roos en Sylvia ook hartelijk dank voor jullie inzet en bijdrage aan al dit moois en lekkers. Jullie inzet was zo inspirerend en stimulerend, gewoon geweldig. En wat hebben we geboft met het weer: prachtig weer in een mooie omgeving. Betty
Marion Welch heeft geschreven op 03-09-2018
Opnieuw deze kookvakantie en toch was het weer helemaal anders, het was verdiepend en weer heel inspirerend! Het is een voor mij fantastisch totaalpakketje: theorie, koken, yoga en ook genieten van de ondersteunende massages. Er was genoeg ruimte voor 'eigen' te besteden vrije tijd en zo ontstonden er gezamenlijke activiteiten als wandelen. Dit alles op een prachtige plek in een schitterende omgeving. Ook het weer was deze keer weer super: we hebben zelfs gezwommen in de Geul! Mijn zelf-bewustzijn wat Ayurvedisch eten met mij doet, is erg gegroeid en ik voel me er heerlijk bij, veel energieker! Thuis gekomen ben ik direct aan de slag gegaan met de recepten en velen mogen daarvan meegenieten. En ik ben van plan om dit alles dagelijks te doen en ook met anderen!
marion stensen heeft geschreven op 02-09-2018
Een fantastisch leuke en fijne kookweek gehad. Veel geleerd over wat voeding met je lijf kan doen en voor je kan betekenen. Heerlijke uitgebreide maaltijden. Echt een week om heerlijk tot jezelf te komen. Fijne combinatie vedisch koken met yoga en massages. TOP VAKANTIE
Jacqueline heeft geschreven op 02-09-2018
De kookweek in Limburg was super! Rada begeleidt het koken met veel enthousiasme en kundigheid en elk gerecht was werkelijk heerlijk. Silvia en Vonny maken het programma compleet met theorie, massages en yoga. Ik vond het mooi om te ervaren wat voeding doet voor de verschillende dosha’s. Dank jullie wel!
Alex en Marileen heeft geschreven op 16-08-2018
Lieve Rada, Wij hebben genoten van de heerlijke vakantie afgelopen week. De vele met veel zorg liefde klaargemaakte gerechten waren elke keer weer zó lekker! Op de foto's getuigen de blije gezichten van al het kookplezier. Thuis zijn we al aan de slag met jouw recepten, ook familie en vrienden mogen voortaan meegenieten van smakelijk en gezond Ayurvedisch eten. De yoga en de theorielessen waren een hele mooie aanvulling op het kookprogramma. Ook de themadagen gaven ons een hoop inzicht in de effecten van gerechten op de verschillende constituties. Nogmaals dank voor het hele team!
Kundera heeft geschreven op 13-08-2018
"Vakantie India in eigen land"! De vakantieworkshop in Hof de Brulle vond ik echt super. Kleurrijke, voedzame en smaakvolle gerechten. Enthousiaste en kundige leiding, gezellige groep en een fijne samenwerking. Leerzaam en inspirerend. Kortom: het is een aanbeveling 🙂
Annick Walgraeve heeft geschreven op 07-08-2018
Lieve Rada, Dankjewel voor de fijne en ontspannende, doch leerrijke kookvakantie! Als enige Belg tussen de Nederlanders voel ik me helemaal thuis! Als leek in de Ayurvedische keuken is het een enorme verrijking om al deze nieuwe inzichten te krijgen, zowel theoretische als praktische oefeningen en uiteenzettingen en dit op je eigen ritme! De sensatie van al de nieuwe smaken en de verwondering als al die prachtige gerechten op tafel staan maken alles elke dag tot een waar feest. De afwisseling met de Yogalessen en de zangstonden maakte alles tot een zeer bijzondere ervaring.Ik hoop er in de toekomst nog bij te zijn want er gebeuren elke dag kleine wonderen met al die wonderbaarlijke mensen. Het is gewoon een unieke ervaring!
Annette rif heeft geschreven op 20-05-2018
Hoi Rada en Door Bedankt voor de heerlijke gerechten en spannende recepten. Zo smaakvol en werken met kruiden is inderdaad een feestje voor mij geworden.Fijn dat je rekening hield met de gluten.Die avond had ik veel energie gekregen.Sorry Door dat je afwasborstel met kurkuma zit en wel bedankt voor je gastvrijheid en gebruik mocht maken van je keuken.Kom beslist nog een workshop volgen Rada. Nog een zonnige pinksterdag en de groetjes van Annette.
Christopher heeft geschreven op 15-05-2018
Kookcursus Vedisch Koken gedaan bij Rada. Erg genoten van haar kennis op het gebied van kruiden & specerijen. De workshops in de keuken waren erg leuk om te doen. Rada, bedankt.
Marcel heeft geschreven op 18-04-2018
Workshop de Zuid-Indiase Keuken. Fantastische ervaring. Als onervaren kok erg gezellig gehad en heerlijke gerechten bereid en weer wat geleerd. En lekker smullen natuurlijk op het einde.
Radha heeft geschreven op 14-04-2018
De detox kookles was leerzaam. Ik heb inmiddels de magic bullit aangeschaft, wat een gemak! Rada bedankt voor de tip. Groetjes.
maria broek heeft geschreven op 28-03-2018
zaterdag 17 maart 2018, een detox kookles. Wat een heerlijke gerechten kun je maken om toch de afvalstoffen uit je lijf te verwijderen en ook nog zoveel variatie. Het was ook een hele gezellige middag, mede door het enthousiasme van Rada en heerlijk alle recepten mee naar huis, dus aan de slag.
Anja heeft geschreven op 27-02-2018
Een aanrader, workshop ayuvedisch koken. Enthousiaste en energieke Radha liet voor mij de eerste stappen in de ayuvedisch keuken zien. Heerlijk wat kruiden met gerechten kunnen doen. Goed voor lichaam en geest! Spice up your life 😉 Bedankt Radha, CU next time.
Judith en Tarik heeft geschreven op 25-02-2018
De workshop Ayurvedisch Koken was voor ons een feest van verdieping, kennis, gezelligheid en heerlijke gerechten die ons blij maakten en heerlijk deden slapen. Rada is een ontzettend hartelijke, grappige en enthousiaste vrouw met enorm veel kennis van de Ayurvedische keuken. We gaan thuis met de recepten aan de slag - dit is zo'n ontzettende verrijking van je leven in alle opzichten. Ga erheen en laat je verwonderen! Ontzettend bedankt Rada!
Els heeft geschreven op 20-02-2018
De workshop Hemelse hapjes was gezellig, heerlijk en inspirerend! Ik had een fijne middag.