Gastenboek

Heb je ook bij mij gekookt? Laat me dan ook weten wat je ervan vond!

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
227 berichten.
Maria heeft geschreven op 16-10-2017:
Beste Rada, het was nieuw voor mij om met 16 mensen tegelijk te koken. Ik vond het gezellig, inspirerend en heerlijk wat we samen tevoorschijn hebben getoverd. De Mumbai Streetsalad en de Vedische notenbonbons zijn ook in Leeuwarden al weer een keer gemaakt. Dank allemaal! Maria.
Dieuwertje heeft geschreven op 16-10-2017:
Met veel plezier je gezellige kookles in Alkmaar gevolgd afgelopen zaterdag. Heerlijke gerechten leren maken, met vele tips om ze goed te laten lukken. Je bood ook een zorgvuldig voorbereide en goed georganiseerde set-up. Ik kan anderen echt van harte aanbevelen bij jou een kookles te komen volgen!
Fimmie heeft geschreven op 03-10-2017:
Een leuke lekkere en gezonde dag gehad. ( de ghi, gemberthee en venkelsoep staan nu te pruttelen 😃)
Plonie heeft geschreven op 02-10-2017:
Afgelopen zaterdag samen met mijn dochter weer een geweldig leuke workshop gehad bij Rada, een echte aanrader 😘
Maria heeft geschreven op 26-09-2017:
Het heeft even geduurd, door problemen met de computer, maar ik wil ook heel graag Rada danken voor de heerlijke kookweek in Limburg.Jouw zorgvuldige voorbereiding en enthousiasme hebben zeker bijgedragen dat er elke avond een geweldige maaltijd stond. Wat is het gezellig met elkaar te koken en te eten. Door de theorie lessen een beetje inzicht gekregen in ayurveda en 's morgens fijne yoga lessen, ik denk nog regelmatig terug aan de fijne week.
Daniëlle heeft geschreven op 26-09-2017:
Heerlijk, heerlijk en eerlijk koken! Tijdens de vakantie week in Limburg heb ik veel moois geleerd en geproefd. De combinatie van een prachtige locatie met Yoga, Massage, lieve mensen en de hondjes maakten de week voor mij compleet. Graag deel ik een paar recepten van je op onze site www.lijfengezondheid.nl, ik mail je nog even hierover. Je bent een èchte 'Aan-Rada'. Liefs Daniëlle
Maya heeft geschreven op 22-09-2017:
Beste Rada, ik wil hierbij graag persoonlijk nog mijn dank uitspreken. Ik heb er erg van genoten van de fijne sfeer, de lekkere gerechten en de enorme hartelijkheid en warmte die je uitstraalt. Dank daarvoor!
Monique van Iwaarde heeft geschreven op 18-09-2017:
Dank je wel Rada voor het leuke goed georganiseerde kookweekend in Loenen. Ik heb heerlijk gegeten en heb vandaag nog helemaal na zitten genieten. Groetjes Monique
naazma heeft geschreven op 15-09-2017:
ik heb vanaf het moment van thuis komen, alleen nog de recepten van Rada klaargemaakt! en voor het koken doe ik het gebed 'ik eer alle leven en alle levensvormen' Het heeft mij echt van binnen aangeraakt.
Derk heeft geschreven op 12-09-2017:
Wat een fijne en inspirerende vakantiekook workshop maar vooral lekker gekookt! Dank je Rada en het team! Ik heb genoten!
Amarins heeft geschreven op 11-09-2017:
Wat een heerlijke week was het in Zuid-Limburg! Sindsdien ben ik als een malle alle recepten thuis op iedereen aan het uitproberen. Smaakt zeker naar meer 🙂
Jolanda heeft geschreven op 05-09-2017:
Het was heerlijk om een week lang met de zeer leuke groep aan het yoga-en, koken, eten (!!!), spelletjes doen, kletsen, ... , te zijn geweest. Daarna meteen de kruidendozen gevuld en aan het kokerellen geslagen !!! Heerlijk. Dank voor de professionele begeleiding en sfeer!
Aafke heeft geschreven op 04-09-2017:
Lieve Rada, Dank aan jou en het team voor de inspirerende vakantie/werkweek in Zd. Limburg. Inmiddels weer thuisgekomen pluk ik de vruchten van de kooklessen en recepten. De theorie en yogalessen waren voor mij een heerlijke opfriscursus. Jullie professionaliteit bracht rust in een weldadige week. Via deze weg wil ik mijn waardering met jullie delen. Dank jou en jullie hartelijk. Tot ziens in de Workshop "Vedische Favorieten"op 14 oktober in "De Eenhoorn" te Alkmaar. Daar kijk ik alweer naar uit. Aafke
Sandra heeft geschreven op 03-09-2017:
Dankjewel voor de fijne kookweek in Limburg. Ik heb nog nooit zo intensief gekookt in een week. En het fijne: het was allemaal heerlijk en vegetarisch. De map met recepten ligt na een paar weken nog steeds op tafel en ik heb er al weer aardig wat van uitgeprobeerd. Ik kom nog eens bij je terug voor een workshop!
Cecile van der Valk heeft geschreven op 31-08-2017:
Alweer bijna een week terug van de Kookworkshop in Tmooie Limburg. Het was een topweek , Rada en ik zit nog steeds na te genieten. Weer heerlijke recepten zoals altijd door jou zorgvuldig voorbereid. Dankjewel voor alle goede zorgen en goede begeleiding. Ook Vonny en Sylvia waren geweldig. Veel liefs en vast tot gauw!!
Erik Beemster heeft geschreven op 23-06-2017:
Jazeker heb ik bij je gekookt...dat is al weer twee jaar geleden, maar de dahlsoep trekt zich daar niets van aan, die laat zich nog telkens bereiden in het mooie nu....een ontzettend mooie soep.....
Rada heeft geschreven op 27-05-2017:
Wat fijn dat het gastenboek weer werkt! Het is vanaf begin 2017 uit de lucht geweest vanwege problemen met spam. Dankzij mijn webmaster werkt alles weer goed. Voor mij zelf is het ook enig om deze berichten te lezen, ze gaan terug tot 2012!
cisca heeft geschreven op 31-01-2017:
Afgelopen zondag heb ik, in de mooie kookstudio in de Zwaardstraat, een fijne middag gehad. De ruime keuken is gevestigd in een prachtig gebouw van architect Piet Duiker; als architectuur liefhebber wil ik dit zeker even vermelden. Het kook thema was Vedische Favorieten, snel, heerlijk en goedkoop. De Jeera Pulao heb ik gisteren maar gelijk zelf even uitgeprobeerd. Zonder duivelsdrek; dat heb ik nog niet in huis. Buitengewoon; ik serveerde het met een eenvoudig stukje witvis. Beste Rada, hartellijk dank voor je enthousiaste uitleg, delen van kennis en ondersteuning. Mede cursisten, bedankt voor de gezelligheid. Vriendelijke groet, Cisca .....
pim en marijke heeft geschreven op 24-01-2017:
Ayurvedisch genieten in Lakeside-resort Aadithyaa in Kerala. Na het volgen van een van Rada\'s kookcursussen, hadden we besloten afgelopen kerst 14dagen naar zuid-india te gaan. Zij had deze locatie aanbevolen. En terecht: een hele belevenis met een compleet pakket aan verzorging/eten/massage/yoga voor een zéér schappelijke prijs. Altijd mooi weer en in een schitterende omgeving tussen de lokale indiërs. Met leuke tripjes die je kunt maken in de omgeving. Wij zeggen: doen ! zie http://www.lakeside.in/ voor een indruk.
Fleur heeft geschreven op 23-01-2017:
De afgelopen periode de basiscursus, de cursus theorie en praktijk en de workshop hemelse hapjes gedaan. Elke cursus was een feest! Het enthousiasme van Rada is zo aanstekelijk! Zo fijn om geïntroduceerd te worden in een, voor mij helemaal nieuwe keuken, door iemand die dit met zoveel oprechte passie, enthousiasme, plezier en liefde doet! Daar word je gewoon blij van! Ik blijf de agenda checken op alle workshops en hoop nog vaak aan te kunnen schuiven! Met het ayurvedisch koken ervaar ik enorm veel plezier, de kruiden, de kleuren, ze betoveren! En ik voel dat mijn lichaam heel blij wordt van al deze heerlijke gerechten! Kortom: een absolute aanrader!