Gastenboek

Heb je ook bij mij gekookt? Laat me dan ook weten wat je ervan vond!

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
260 berichten.
Annette rif heeft geschreven op 20-05-2018
Hoi Rada en Door Bedankt voor de heerlijke gerechten en spannende recepten. Zo smaakvol en werken met kruiden is inderdaad een feestje voor mij geworden.Fijn dat je rekening hield met de gluten.Die avond had ik veel energie gekregen.Sorry Door dat je afwasborstel met kurkuma zit en wel bedankt voor je gastvrijheid en gebruik mocht maken van je keuken.Kom beslist nog een workshop volgen Rada. Nog een zonnige pinksterdag en de groetjes van Annette.
Christopher heeft geschreven op 15-05-2018
Kookcursus Vedisch Koken gedaan bij Rada. Erg genoten van haar kennis op het gebied van kruiden & specerijen. De workshops in de keuken waren erg leuk om te doen. Rada, bedankt.
Marcel heeft geschreven op 18-04-2018
Workshop de Zuid-Indiase Keuken. Fantastische ervaring. Als onervaren kok erg gezellig gehad en heerlijke gerechten bereid en weer wat geleerd. En lekker smullen natuurlijk op het einde.
Radha heeft geschreven op 14-04-2018
De detox kookles was leerzaam. Ik heb inmiddels de magic bullit aangeschaft, wat een gemak! Rada bedankt voor de tip. Groetjes.
maria broek heeft geschreven op 28-03-2018
zaterdag 17 maart 2018, een detox kookles. Wat een heerlijke gerechten kun je maken om toch de afvalstoffen uit je lijf te verwijderen en ook nog zoveel variatie. Het was ook een hele gezellige middag, mede door het enthousiasme van Rada en heerlijk alle recepten mee naar huis, dus aan de slag.
Anja heeft geschreven op 27-02-2018
Een aanrader, workshop ayuvedisch koken. Enthousiaste en energieke Radha liet voor mij de eerste stappen in de ayuvedisch keuken zien. Heerlijk wat kruiden met gerechten kunnen doen. Goed voor lichaam en geest! Spice up your life 😉 Bedankt Radha, CU next time.
Judith en Tarik heeft geschreven op 25-02-2018
De workshop Ayurvedisch Koken was voor ons een feest van verdieping, kennis, gezelligheid en heerlijke gerechten die ons blij maakten en heerlijk deden slapen. Rada is een ontzettend hartelijke, grappige en enthousiaste vrouw met enorm veel kennis van de Ayurvedische keuken. We gaan thuis met de recepten aan de slag - dit is zo'n ontzettende verrijking van je leven in alle opzichten. Ga erheen en laat je verwonderen! Ontzettend bedankt Rada!
Els heeft geschreven op 20-02-2018
De workshop Hemelse hapjes was gezellig, heerlijk en inspirerend! Ik had een fijne middag.
Sandra heeft geschreven op 11-02-2018
Heerlijk gekookt, met heerlijke smaken! Rada is een goede lerares en vertelt leuke verhalen over India. Geeft uitleg over de verschillende streken van India. Echt een aanrader!
Kundera heeft geschreven op 19-11-2017
De Workshop 'Reis door India' in Tilburg vond ik een groot succes. Zalige gerechten die smaken naar meer. Rada is een enthousiaste en duidelijke lerares en onder haar begeleiding maakten we gerechten die vaak uit een boek te ingewikkeld leken. Helemaal top! Een aanrader!
Susanne Buller heeft geschreven op 10-11-2017
Afgelopen woensdag een workshopgevolgd in Amsterdam. Heb vaak last van rommelende darmen maar van deze maaltijd werden ze juist rustig. Er was een hele goede sfeer??
Monique Duran heeft geschreven op 30-10-2017
Samen met ons gezin hebben wij afgelopen zaterdag gekookt en gesmuld van de Zuid Indiase keuken. Wat een feest! Wij maakten de helft uit van het totale gezelschap en konden samen zijn, terwijl we ook deel uitmaakten van de hele groep. Ik zoek nu al naar een volgende cursus bij Rada. Een bezielende aanbieder van top voedsel. Heel veel dank, Rada en jouw cursisten op 28-10-2017
Barbera heeft geschreven op 23-10-2017
Bedankt voor de workshop, Ik kijk terug naar een gezellige leerzame avond. en voor thuis heb ik heel veel inspiratie gekregen!
Maria heeft geschreven op 16-10-2017
Beste Rada, het was nieuw voor mij om met 16 mensen tegelijk te koken. Ik vond het gezellig, inspirerend en heerlijk wat we samen tevoorschijn hebben getoverd. De Mumbai Streetsalad en de Vedische notenbonbons zijn ook in Leeuwarden al weer een keer gemaakt. Dank allemaal! Maria.
Dieuwertje heeft geschreven op 16-10-2017
Met veel plezier je gezellige kookles in Alkmaar gevolgd afgelopen zaterdag. Heerlijke gerechten leren maken, met vele tips om ze goed te laten lukken. Je bood ook een zorgvuldig voorbereide en goed georganiseerde set-up. Ik kan anderen echt van harte aanbevelen bij jou een kookles te komen volgen!
Fimmie heeft geschreven op 03-10-2017
Een leuke lekkere en gezonde dag gehad. ( de ghi, gemberthee en venkelsoep staan nu te pruttelen ?)
Plonie heeft geschreven op 02-10-2017
Afgelopen zaterdag samen met mijn dochter weer een geweldig leuke workshop gehad bij Rada, een echte aanrader ?
Maria heeft geschreven op 26-09-2017
Het heeft even geduurd, door problemen met de computer, maar ik wil ook heel graag Rada danken voor de heerlijke kookweek in Limburg.Jouw zorgvuldige voorbereiding en enthousiasme hebben zeker bijgedragen dat er elke avond een geweldige maaltijd stond. Wat is het gezellig met elkaar te koken en te eten. Door de theorie lessen een beetje inzicht gekregen in ayurveda en 's morgens fijne yoga lessen, ik denk nog regelmatig terug aan de fijne week.
Daniëlle heeft geschreven op 26-09-2017
Heerlijk, heerlijk en eerlijk koken! Tijdens de vakantie week in Limburg heb ik veel moois geleerd en geproefd. De combinatie van een prachtige locatie met Yoga, Massage, lieve mensen en de hondjes maakten de week voor mij compleet. Graag deel ik een paar recepten van je op onze site www.lijfengezondheid.nl, ik mail je nog even hierover. Je bent een èchte 'Aan-Rada'. Liefs Daniëlle
Maya heeft geschreven op 22-09-2017
Beste Rada, ik wil hierbij graag persoonlijk nog mijn dank uitspreken. Ik heb er erg van genoten van de fijne sfeer, de lekkere gerechten en de enorme hartelijkheid en warmte die je uitstraalt. Dank daarvoor!