Gastenboek

Heb je ook bij mij gekookt? Laat me dan ook weten wat je ervan vond!

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
252 berichten.
Sandra heeft geschreven op 11-02-2018
Heerlijk gekookt, met heerlijke smaken! Rada is een goede lerares en vertelt leuke verhalen over India. Geeft uitleg over de verschillende streken van India. Echt een aanrader!
Kundera heeft geschreven op 19-11-2017
De Workshop 'Reis door India' in Tilburg vond ik een groot succes. Zalige gerechten die smaken naar meer. Rada is een enthousiaste en duidelijke lerares en onder haar begeleiding maakten we gerechten die vaak uit een boek te ingewikkeld leken. Helemaal top! Een aanrader!
Susanne Buller heeft geschreven op 10-11-2017
Afgelopen woensdag een workshopgevolgd in Amsterdam. Heb vaak last van rommelende darmen maar van deze maaltijd werden ze juist rustig. Er was een hele goede sfeer😊😊
Monique Duran heeft geschreven op 30-10-2017
Samen met ons gezin hebben wij afgelopen zaterdag gekookt en gesmuld van de Zuid Indiase keuken. Wat een feest! Wij maakten de helft uit van het totale gezelschap en konden samen zijn, terwijl we ook deel uitmaakten van de hele groep. Ik zoek nu al naar een volgende cursus bij Rada. Een bezielende aanbieder van top voedsel. Heel veel dank, Rada en jouw cursisten op 28-10-2017
Barbera heeft geschreven op 23-10-2017
Bedankt voor de workshop, Ik kijk terug naar een gezellige leerzame avond. en voor thuis heb ik heel veel inspiratie gekregen!
Maria heeft geschreven op 16-10-2017
Beste Rada, het was nieuw voor mij om met 16 mensen tegelijk te koken. Ik vond het gezellig, inspirerend en heerlijk wat we samen tevoorschijn hebben getoverd. De Mumbai Streetsalad en de Vedische notenbonbons zijn ook in Leeuwarden al weer een keer gemaakt. Dank allemaal! Maria.
Dieuwertje heeft geschreven op 16-10-2017
Met veel plezier je gezellige kookles in Alkmaar gevolgd afgelopen zaterdag. Heerlijke gerechten leren maken, met vele tips om ze goed te laten lukken. Je bood ook een zorgvuldig voorbereide en goed georganiseerde set-up. Ik kan anderen echt van harte aanbevelen bij jou een kookles te komen volgen!
Fimmie heeft geschreven op 03-10-2017
Een leuke lekkere en gezonde dag gehad. ( de ghi, gemberthee en venkelsoep staan nu te pruttelen 😃)
Plonie heeft geschreven op 02-10-2017
Afgelopen zaterdag samen met mijn dochter weer een geweldig leuke workshop gehad bij Rada, een echte aanrader 😘
Maria heeft geschreven op 26-09-2017
Het heeft even geduurd, door problemen met de computer, maar ik wil ook heel graag Rada danken voor de heerlijke kookweek in Limburg.Jouw zorgvuldige voorbereiding en enthousiasme hebben zeker bijgedragen dat er elke avond een geweldige maaltijd stond. Wat is het gezellig met elkaar te koken en te eten. Door de theorie lessen een beetje inzicht gekregen in ayurveda en 's morgens fijne yoga lessen, ik denk nog regelmatig terug aan de fijne week.
Daniëlle heeft geschreven op 26-09-2017
Heerlijk, heerlijk en eerlijk koken! Tijdens de vakantie week in Limburg heb ik veel moois geleerd en geproefd. De combinatie van een prachtige locatie met Yoga, Massage, lieve mensen en de hondjes maakten de week voor mij compleet. Graag deel ik een paar recepten van je op onze site www.lijfengezondheid.nl, ik mail je nog even hierover. Je bent een èchte 'Aan-Rada'. Liefs Daniëlle
Maya heeft geschreven op 22-09-2017
Beste Rada, ik wil hierbij graag persoonlijk nog mijn dank uitspreken. Ik heb er erg van genoten van de fijne sfeer, de lekkere gerechten en de enorme hartelijkheid en warmte die je uitstraalt. Dank daarvoor!
Monique van Iwaarde heeft geschreven op 18-09-2017
Dank je wel Rada voor het leuke goed georganiseerde kookweekend in Loenen. Ik heb heerlijk gegeten en heb vandaag nog helemaal na zitten genieten. Groetjes Monique
naazma heeft geschreven op 15-09-2017
ik heb vanaf het moment van thuis komen, alleen nog de recepten van Rada klaargemaakt! en voor het koken doe ik het gebed 'ik eer alle leven en alle levensvormen' Het heeft mij echt van binnen aangeraakt.
Derk heeft geschreven op 12-09-2017
Wat een fijne en inspirerende vakantiekook workshop maar vooral lekker gekookt! Dank je Rada en het team! Ik heb genoten!
Amarins heeft geschreven op 11-09-2017
Wat een heerlijke week was het in Zuid-Limburg! Sindsdien ben ik als een malle alle recepten thuis op iedereen aan het uitproberen. Smaakt zeker naar meer 🙂
Jolanda heeft geschreven op 05-09-2017
Het was heerlijk om een week lang met de zeer leuke groep aan het yoga-en, koken, eten (!!!), spelletjes doen, kletsen, ... , te zijn geweest. Daarna meteen de kruidendozen gevuld en aan het kokerellen geslagen !!! Heerlijk. Dank voor de professionele begeleiding en sfeer!
Aafke heeft geschreven op 04-09-2017
Lieve Rada, Dank aan jou en het team voor de inspirerende vakantie/werkweek in Zd. Limburg. Inmiddels weer thuisgekomen pluk ik de vruchten van de kooklessen en recepten. De theorie en yogalessen waren voor mij een heerlijke opfriscursus. Jullie professionaliteit bracht rust in een weldadige week. Via deze weg wil ik mijn waardering met jullie delen. Dank jou en jullie hartelijk. Tot ziens in de Workshop "Vedische Favorieten"op 14 oktober in "De Eenhoorn" te Alkmaar. Daar kijk ik alweer naar uit. Aafke
Sandra heeft geschreven op 03-09-2017
Dankjewel voor de fijne kookweek in Limburg. Ik heb nog nooit zo intensief gekookt in een week. En het fijne: het was allemaal heerlijk en vegetarisch. De map met recepten ligt na een paar weken nog steeds op tafel en ik heb er al weer aardig wat van uitgeprobeerd. Ik kom nog eens bij je terug voor een workshop!
Cecile van der Valk heeft geschreven op 31-08-2017
Alweer bijna een week terug van de Kookworkshop in Tmooie Limburg. Het was een topweek , Rada en ik zit nog steeds na te genieten. Weer heerlijke recepten zoals altijd door jou zorgvuldig voorbereid. Dankjewel voor alle goede zorgen en goede begeleiding. Ook Vonny en Sylvia waren geweldig. Veel liefs en vast tot gauw!!