Introductieworkshop “Ayurvedisch koken in theorie en praktijk”

Zaterdag 19 november in Utrecht

Ayurveda is gezondheidswetenschap – preventief-  én de geneeskunst van het oude India en meer dan 5000 jaar oud. De kennis van Ayurveda is tijdloos en wordt in heel veel landen toegepast. Ayurveda omvat leefstijl, voeding, reiniging, yoga en meer.
Als je de kennis van Ayurveda toepast op het bereiden van je maaltijd, heet dat Ayurvedisch koken. In deze workshop en tijdens onze Ayurveda cursus, passen we die kennis toe op de gerechten van de Vedische keuken, op zo’n manier dat je kunt ervaren wat dat voor je doet en welke voeding het best bij jou past. Een hele ontdekkingstocht! Deze workshop geeft er een voorproefje van.

Vegan/glutenvrij op aanvraag.
Van 15:00 tot 19:00 u, gratis parkeren op eigen terrein.

Deze workshop wordt gegeven door Marianne.
Marianne vertelt over Ayurveda, en hoe de kennis van Ayurveda toe te passen op je voeding. We maken een compleet Vedisch menu, met daarin een aantal gerechten die typerend zijn voor het balanceren van vata, pitta en kapha.

Deze workshop is 100% vegetarisch, op aanvraag veganistisch en/of glutenvrij en we gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten. Uiteraard sluiten we de middag af met een feestelijke maaltijd.

De Vedische Koksklapper is de complete handleiding voor de Vedische keuken. Na het volgen van een workshop kun je daarmee zelf verder gaan.
Het boek is verkrijgbaar tijdens de workshop en in de webshop.

Datum en tijd

Zaterdag 19 november  van 15:00 – ongeveer 19:00 u

Locatie

Kranenburg, school voor praktijkonderwijs
Tamboersdijk 9
3582 TZ Utrecht
Gratis parkeren op eigen terrein.

Kosten

€ 95,- inclusief uitgebreid feestelijk buffet, receptenboekje, kruidenthee en (bio-)sapjes of drankjes. De kosten graag bij inschrijving overmaken op NL25TRIO0197882013 tnv Rada’s Kookstudio, alleen dan is uw plek gereserveerd.
Jongeren tot 25 jaar € 20,- korting.
Minimaal aantal deelnemers 10, maximaal 14.

Er is nog plaats