Kookuitje

Een kookuitje betekent dat je met een groep samen komt koken onder deskundige leiding, en daarna gezellig dineert. Ideaal voor teambuilding. Het is ontzettend leuk om dit te doen met de afdeling van je bedrijf bij wijze van bedrijfsuitje, of gewoon met een groep vrienden of familieleden, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest. Je kunt kiezen uit verschillende lokaties.

Waarom de Indiaas vegetarische keuken?

De Indiase keuken is één groot avontuur en voor bijna iedereen nieuw. Door het subtiele gebruik van kruiden maak je overheerlijke en verrassend andere gerechten met de meest eenvoudige ingrediënten. En moeilijk of tijdrovend is het echt niet. In een kwartiertje maak je zelf bijvoorbeeld verse kaas (panir) of bak je verrukkelijke broodjes (puri’s) die voor je ogen opbollen als ballonnetjes. Bovendien is deze keuken zo uitgebalanceerd – je zult je ook na de maaltijd voldaan en prettig voelen.

Prijzen

(excl. BTW )
De prijs voor een kookuitje bedraagt € 49,- p.p.
Het minimum aantal deelnemers is 12, of € 588,-. De prijs van 49,- p.p. is inclusief een uitgebreid diner  (biologisch), voor ieder een receptenboekje, koffie en Ayurvedische kruidenthee.
Per avond geldt een bijdrage in de huur:  € 175,- voor de locaties in Amsterdam, Utrecht en Almere
Drankjes: (bio)sap, fris € 2,- per glas/flesje, (bio)wijn/bier € 3,- per glas/flesje, drankjes onbeperkt € 15,- p.p.

Schrijf je in voor de kookstudio