Workshop “Ayurvedisch Koken”

Zaterdag 27 april in Utrecht

De Vedische keuken is de oorspronkelijke keuken van India. Door het gebruik van kruiden, specerijen en pure, biologische producten is het een weldaad voor je gezondheid. En bovendien de heerlijkste manier om vegetarisch – of  veganistisch – te koken! Deze Vedische keuken is ideaal te combineren met de principes van Ayurveda.

Van 15:00 – ongeveer 19:00 u
Op aanvraag ook geschikt voor veganisten

Rada vertelt over Vedisch en Ayurvedisch koken, en over het belang en de werking van de kruiden en specerijen. Na de inleiding maken we samen een uitgebreid menu, bestaande uit curry’s, dahl, chutney,  raïta, gekruide rijst, hartige hapje, een van de beroemde Indiase “sweets”,  Indiaas brood enzovoort. Alle basisbereidingen van het Ayurvedische koken zoals het maken van ghi, garam masala en dahl worden in dit menu verwerkt.

Al Rada’s workshops zijn 100% vegetarisch, met veel veganistische gerechten, en we gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten.
Uiteraard sluiten we de middag af met een feestelijke maaltijd.

Plaats

Deze workshop wordt gegeven in “De Wilg”
Mecklenburglaan 3
3581 NV Utrecht

Datum

Zaterdag 27 april
van 15:00 tot ongeveer 19:00 u

Kosten

€ 79,- voor  de workshop inclusief diner, voor ieder een receptenboekje, Ayurvedische kruidenthee en biologische drankjes of sapjes.