Workshop “Vedische Hemelse Hapjes”

Woensdag 24 november in Ilpendam

Dit is zo’n leuke workshop! De Indiase keuken is beroemd om zijn “Hemelse Hartige Hapjes” – denk aan samosa’s of pakora’s –  maar er zijn nog zoveel andere creatieve heerlijkheden uit de Vedische keuken die bijna niemand kent. Veel voor vegan en glutenvrij!
In combinatie met de lekkerste, kleur-rijkste chutney’s en raïta’s zijn ze het hoogtepunt van je vegetarische feestdiner.

Van 16:00 tot ongeveer 20:00 u.   

Deze workshop wordt gegeven door Rada.

Deze verwenners workshop is heel erg leuk om te doen omdat we de meest verrassende en creatieve Indiase (vegetarische) hemelse hapjes maken.
Bekende en onbekende!
Snelle, gemakkelijke en bewerkelijke, gefrituurde, gestoomde, gebakken……. steeds met de best passende chutney of raïta erbij om lekker in te dippen.

Uiteraard sluiten we deze middag af met een feestmaaltijd.
We werken zo mogelijk uitsluitend met biologische producten en alle gerechten zijn 100% vegetarisch of/en veganistisch, en heel veel glutenvrij.

Locatie

Boerderij Achtervennen
Monnickendammerrijweg 54
1452 PN Ilpendam

Voldoende en gratis parkeergelegenheid

Datum

Woensdag 24 november van 16:00 tot 20:00 u

Kosten

€ 89,- inclusief uitgebreid buffet, receptenboekje, kruidenthee en ook de  bio-wijn en sapjes zijn bij de prijs inbegrepen.
Voor jongeren tot 25 jaar studentenkorting: € 69,-.
De kosten graag bij inschrijving overmaken op NL25TRIO0197882013 tnv Rada’s Kookstudio, alleen dan is uw plek gereserveerd.


Maximaal aantal deelnemers 12

Er is nog plaats