De heerlijkste gerechten uit de Vedische Keuken

Zaterdag 19 maart in Wijchen

De Vedische keuken is de oorspronkelijke keuken van India, duizenden jaren oud en juist in deze tijd ideaal als je vegetarisch of veganistisch wilt koken. De Vedische keuken is nauw verwant aan yoga en Ayurveda, en vol van smaak en avontuur door het gebruik van  kruiden en specerijen.
Tijdens deze workshop komen alle basis bewerkingen van de Vedische keuken aan bod.

Tijdens dit Ayurvedische kookweekend in Wijchen kun je één of beide workshops volgen.

Van 15:00 tot ongeveer 19:00 u, gratis parkeren op eigen terrein

Als je vegetarisch of veganistisch wilt koken, is er waarschijnlijk geen keuken die daar zo ideaal voor is als de Vedische keuken. De Vedische keuken is namelijk altijd 100% vegetarisch geweest, en het is maar een klein stapje naar veganistisch. Door het gebruik van kruiden en specerijen zijn de gerechten niet alleen heerlijk, maar ook erg gezond.
Met vegetarische en veganistische gerechten.
We gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten.

De Vedische Koksklapper is de complete handleiding voor de Vedische keuken. Na het volgen van een workshop kun je daarmee zelf verder gaan.
Het boek is verkrijgbaar tijdens de workshop en in de webshop.

Datum

Zaterdag 19 maart van 15:00 – ongeveer 19:00 u

Adres

We zijn voor deze workshop te gast bij:
Het Kookcollege
Edisonstraat 1b
6604 BT Wijchen

Kosten

€ 89,- p.p. inclusief inleiding, uitgebreid feestelijk buffet, receptenboekje en kruidenthee. Voor het hele weekend: € 178,-
(Bio) wijn en sapjes zijn inbegrepen bij deze workshop. Studentenkorting voor jongeren onder de 25 jaar: € 20,- per workshop

Kosten voor de workshop bij inschrijving overmaken op NL25TRIO0197882013 tnv Rada’s Kookstudio. Alleen dan is uw plaats gereserveerd.

Max 16, min 12 deelnemers

Er is nog plaats