Vedisch kookweekend in Wijchen

4 en 5 februari

In twee workshops leer je alle principes van het Vedische koken en maken we twee prachtige en totaal verschillende menu’s.
Op zaterdag maken we in de ‘Basisworkshop Vedisch koken‘ een menu met allemaal Vedische basisgerechten, die je zelf op allerlei manieren kunt variëren. Dit menu is vegetarisch en op aanvraag veganistisch.
Zondag maken we een compleet veganistisch menu, met gerechten uit de Zuid-Indiase keuken, waar vegan en glutenvrij bijna standaard is, en de smaken ongeëvenaard.

Zaterdag van 15:00 tot ongeveer 19:00 u
Zondag van 14:00 tot ongeveer 18:00 u
Gratis parkeren op eigen terrein

Als je vegetarisch of veganistisch wilt koken, is er waarschijnlijk geen keuken die daar zo ideaal voor is als de Vedische keuken. De Vedische keuken is namelijk altijd 100% vegetarisch geweest, en het is maar een klein stapje naar veganistisch. Door het gebruik van kruiden en specerijen zijn de gerechten niet alleen heerlijk, maar ook erg gezond.
Tijdens dit weekend duiken we er helemaal in en kom je bruisend van inspiratie weer thuis.

We gebruiken zo mogelijk uitsluitend biologische ingrediënten.

De Vedische Koksklapper is de complete handleiding voor de Vedische keuken. Na het volgen van een workshop kun je daarmee zelf verder gaan.
Het boek is verkrijgbaar tijdens de workshop en in de webshop.

Datum

Zaterdag 4 februari van 15:00 – ongeveer 19:00 u
Zondag 5 februari van 14:00 – ongeveer 18:00 u
Beide workshops horen bij elkaar en het is niet mogelijk om één workshop apart te volgen.

Adres

We zijn voor deze workshop te gast bij:
Het Kookcollege
Edisonstraat 1b
6604 BT Wijchen

Kosten

€ 190,- p.p. voor het hele weekend, inclusief inleiding, uitgebreid feestelijk buffet, receptenboekje, Ayurvedische kruidenthee en een bio-sapje of drankje. Studentenkorting voor jongeren onder de 25 jaar: € 20,- per workshop.

De kosten, of een aanbetaling van 50,- graag bij inschrijving overmaken op NL25TRIO0197882013 tnv Rada’s Kookstudio. Alleen dan is uw plaats gereserveerd.

Max 16, min 12 deelnemers

Er is nog plaats